Испанска рибена чорба

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Испанска рибена чорба1 / 2
21/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6-8
"Специално за почитателите на Испанската кухня - испанска рибена чорба с наситен вкус и влудяващ аромат!"

Необходими Продукти

  • риба - 500 г, накъсана на парченца
  • лук - 1 - 2 глави
  • чесън - 3 скилидки
  • бульон - 1, 2 л зеленчуков
  • картофи - 2 броя
  • червени чушки - 2 броя
  • домати - 2 броя
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера загрейте 4 с.л. зехтин и запържете накълцания на ситно лук и 2-3 скилидки чесън. Залейте с 1, 2 л зеленчуков бульон, похлупете и оставете да се вари за 5 минути. След това добавете 2 картофа, нарязани на парчета, както и 2 накълцани червени чушки.

Варете така около 7 минути, добавете рибата и 1 обелените и нарязаните на малки кубчета домати. Оставете да къкри още 7 минути. Осолете, собавете пипер, а накрая и с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: